Skip to main content

Despre noi

Servicii complete

Indiferent de tipul de construcție pe care vrei să îl realizezi te putem ajuta să transformi o idee într -un proiect finalizat. Specialiștii noștrii îți pot oferi know-how asupra tuturor fazelor proiectului.
Consultanța oferită asupra proiectului va însemna costuri reduse cu materialele și execuția acestuia. Cunoaștem materialele și modul de utilizare cel mai eficient al lor astfel încât să poți obține calitatea dorită la un cost eficient.
Obținere autorizații

Obținere autorizații

Avem experiență în a lucra cu instituțiile avizatoare pentru toate tipurile de proiecte. O avizare rapidă va însemna un termen de finalizare mai rapid.

Proiectare

Proiectare

Lucrăm cu proiectanți ce au o experiență vastă și pot livra un proiect tehnic solid ce va ține cont de nevoile structurale și eficientă a costurilor.

Execuție

Echipa noastră este formată în peste 20 de ani și cuprinde oameni cu experiență și competențe în construcții .

Suntem pe piață construcțiilor civile și industriale din anul 2003 cu dorința de a soluționa pe deplin cerințele clienților noștri, având în vedere asigurarea celui mai bun raport calitate-preț.

Pentru a ne îndeplini misiunea și pentru a obține mulțumirea clienților noștri, tratăm cu atenție fiecare detaliu al proiectelor pe care urmează să le executăm, parcurgând fiecare etapă a lor cu răbdare și profesionalism.

Experiență noastră în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare și exterioare, reiese din lucrările de referință pe care le-am realizat. Un punct forțe pe care compania noastră îl deține este că ține pasul cu tot ceea ce înseamnă noutate în acest domeniu. Construcțiile se fac după cele mai înalte tehnologii, folosindu-se utilaje de ultima generație.

Cu un număr mare de angajați: ingineri, zidari, faianțari, mozaicari, rigipsari, sudori, precum și alte specializări, societatea noastră face față cu succes oricărui proiect.